Jeg har skrevet både danske og engelske brugervejledninger til det CMS, som hedder PHP-Fusion. I andre sammenhænge har jeg skrevet vejledninger til Lotus Notes og til Microsoft Word. Skulle nogen være interesseret i at se disse vejledninger, så sender jeg gerne en PDF-udgave af dem. Desuden har jeg udarbejdet en lang række af vejledninger til specialfunktioner lavet til forskellige kunder.

Jeg har ligeledes udarbejdet undervisningsmateriale til forskellige generelle handlinger - for eksempel til, hvordan man bruger Google's Gmail - Facebook og andet tilsvarende. Disse vejledninger - dette materiale - er udarbejdet i forbindelse med konkrete undervisningsforløb og er der blev brugt til selvstudier.

Jeg har også i forbindelse med projekter i Århus Kommune lavet de første udkast til en vejledning til det IAM-system, som kommunen er ved at udvikle i samarbejde med KMD.

Jeg har med andre ord meget konkrete erfaringer med udarbejdelsen af den slags materiale. Jeg har en filosofi om, hvordan det skal laves (så tæt ved brugerens konkrete virkelighed som muligt). Og jeg stiller gerne denne viden og erafring til rådighed i forbindelse med dine projekter.