Jeg har i efterhånden adskillige år arbejdet med det CMS, som hedder PHP-Fusion. De fleste af mine løsninger er bygget op omkring dette CMS. PHP-Fusion baserer sig på PHP, har MySQL som backend og bruger desuden stylesheets og en del java-script.

Systemet er meget fleksibelt, meget let at modificere og rimeligt kraftfuldt. Og det rummer "out-of-the-box" en række funktioner, som gør, at man ikke behøver at starte helt forfra, hver gang en hjemmeside skal opbygges. Brugeradministration, sikkerhed og generel opsætning er på plads i løbet af meget kort tid. Så det, man så skal have ud over standarden, er det, man skal bruge sin tid på.

Udover at jeg har brugt PHP-Fusion, så har jeg også været med i vedligeholdelsen af det - og er det stadigvæk. For eksempel skal jeg skrive engelsk og dansk håndbog til den nye version af systemet (version 8), som er undervejs aktuelt. Det vil også sige, at jeg kender mange PHP-Fusion-brugere både i Danmark og i udlandet, som - hvis behovet opstår - kan give en hjælpende hånd til at løse problemer eller til at få bestemte løsninger til at virke.

Det er en af de gode ting ved OSS-miljøet - at brugerne er endog meget hjælpsomme. Uden at det nødvendigvis koster en formue.

Jeg er også autoriseret til at sælge kommercielle licenser til PHP-Fusion. Så om dette kan du også henvende dig her.

Derudover er jeg virksomhedspartner i OS2-web og reseller under Curanet.dk.