Find din region   Kontakt  
DAI Kongres 2017 afholdes i år på Dalum Landbrugsskole i Odense
07.08.2017
  
DAI Landsstævne Tennis afvikles i år hos Kløvermarkens Tennis Klub i København
07.08.2017
  
Tæl kilometer kampagne 2017
08.05.2017


Tæl Kilometer kampagnen

- træd dig sund med social pedal og bliv ven med din cykel.

Kampagnen starter mandag den 18. september og slutter fredag den 29. september.
Alle kan være med, uanset om du cykler på landevejen, i skoven, i byen eller sidder på din spinningcykel – så kan du deltage i DAIs Tæl kilometer kampagne.
DAI’s Arbejdsudvalg Cykelmotion, ønsker med Tæl kilometer kampagnen, at støtte op om et godt cykel fællesskab,  hvor man mødes til ”fælles” vind i håret og gode oplevelser.
Husk, at for hver kilometer du cykler, styrker du din sundhed og så sparer du også lidt på co2 udslippet, når du lader bilen stå.
Man deltager med et hold bestående af 4 personer. I er meget velkommen til at tilmelde flere hold.

Der udnævnes en holdkaptajn, som er ansvarlig for at indsamle deltagernes cyklede kilometer og notere dette på et indberetningsskema som skal indsendes til DAI umiddelbart efter kampagnens udløb.
Læs meget mere her og tilmeld samtidig
DAI’s bowling-hold fik hård modstand i Letland
14.07.2017
DAI deltog med to bowlinghold ved CSIT World Sports Games i Riga, og de blev udfordret på højeste plan af både et landshold og et mesterhold. Det blev en god oplevelse, men en hård udfordring for de danske bowlere.
MTB Camp for hele familien
09.06.2017


I DAI vil vi gerne tilbyde aktiviteter og gode oplevelser for  hele familien, derfor har vi indgået et samarbejde med Hedeland MTB.
Det første arrangement her i juni, kunne desværre ikke samle nok interesserede, men nu er der planlagt en ny camp, som afholdes den 23. september.
 
Dagen er målrettet den aktive familie, hvor børn fra 7 års alderen kan deltage,  i selskab med enten mor, far eller en bedsteforældre.
MTb er for alle – uanset om du barn, teenager, voksen eller senior – MTb er sjov motion og sport.
Kom ud og afprøv mountainbike cyklen, og få styr på teknikken, det bliver vildt, sjovt og udfordrende. Kom og lær grundreglerne og teknikken i,  at køre mountainbike, og få det afprøvet på sporet med det samme.
Både instruktører og lækre mountainbikes er klar til dagens udfordringer. Uanset om du er 7  år eller ældre m/k.
Kulturministeren åbner Idrætsfestivalen for Sindet 2017
26.06.2017
For første gang i festivalens 22-årige historie åbnede Danmarks kulturminister Idrætsfestival for Sindet i Vejle, som er årets store samlende idrætsbegivenhed for psykisk sårbare i Danmark.

"Det er historisk, at ministeren åbner festivalen og glædeligt, at hun kommer og ser, hvad idrætten betyder for deltagerne, og hvilken forskel den gør i deres liv. Det er ikke mennesker, som særlig tit finder ned i den lokale idrætsforening af sig selv – men vi synes, at der skal være lighed i idræt, så de også har en indgang til idrætskulturen og dens fællesskaber", siger Mogens Damgaard, som er administrativ koordinator på festivalen og sidder i DAI's forbundsledelse med ansvar for Idræt for Sindet.

Idrætsfestival for Sindet er nu i gang og fortsætter de næste tre dage.
Se meget mere her,
www.facebook.com/ifsdanmark/ eller på www.idrætsfestival.dk.
Hjemvendt fra CSIT World Sports Games med gode oplevelser og medaljer
21.06.2017
DAI’s deltagere ved CSIT World Sports Games er vendt hjem med mange gode oplevelser samt medaljer i tennis. Mere end 30 lande og 4.500 deltagere var samlet i Riga, Letland 13.-18. juni til deltagelse i officielle CSIT -mesterskaber i 16 idrætsgrene samt en lang række andre aktiviteter.
15.06.2019 Landsstævne Krolf 2019
28.09.2019 Danmarksmesterskab Krolf 2019
Ingen aktuelle kurser.
Navn:
E-mail: