Den 20. oktober går ekstranettet til SORAS i luftenUdskriv

Den 20. oktober går ekstranettet til SORAS i luften

Dette projekt har jeg arbejdet på i næsten et år - med lange pauser, fordi der gik bureaukrati i kontraktskrivningen. Men nu er vi stort set på plads.

Godt 200 nye brugere er oprettet, og alle funktionerne er testet af og fungerer. Siden - der er lukket for alle andre end brugerne under SORAS - skal fungere som platform for spredning af nyheder, aktiviteter (inklusive en kalenderfunktion) - og oprettelse af lukkede målgrupper, der får medlemmer og tilknyttes aktiviteter. Desuden rummer siden en løsning til anvendelse af (og optankning på) et klippekort, som kan anvendes til deltagelse i aktiviteter. Jeg laver på et tidspunkt en meget generel beskrivelse af løsningen, som vil kunne hentes her på siden.

Ny Nesser undervejsUdskriv

Lige før jul gjorde jeg min korrektur færdig på "Levende og døde i Winsford". Så nu kan det nok ikke vare så længe, før du også får mulighed for at læse den.

Godt nytårUdskriv

Kunder og venner og gamle kolleger ønskes et godt 2014. Forhåbentlig bliver det også et godt 2014 for min lille virksomhed. Nu har jeg i hvert fald "taget nyt tøj på" - eller sagt på en anden måde: Skiftet design på denne side. Forhåbentlig kan du lide sidens nye udseende. Og husk nu - det kan også lade sig gøre at få lavet en ny side til DIG - eller bare få lavet en hjemmeside, hvis du ikke har én. Du skal bare kontakte mig, så taler vi om det.

372,099 Unikke besøg