Vælg en forfatter

Mine oversættelser

2010

Håkan Nesser

Ormene på Carmine Street

Oversat fra: Svensk


Kommentarer: Et par på flugt fra det mest rædselsfulde, man tænke sig - et barn er forsvundet, kidnappet, væk og sandsynligvis død. Hvad er det, der sker i New York, som de er flygtet til? Og er mysteriet rent faktisk til at opklare - uden at man taber sin fornuft.
  Ingen gemte tekster vedrørende denne bog
 
 
2009

Håkan Nesser

En fortælling om hr. Roos

Oversat fra: Svensk


Kommentarer: Ante Valdemar Roos er en kedelig mand, omtrent så ophidsende som en sofa, som hans kone siger. Men da han pludselig vinder i tipning, så vider den kedelige manjd pludselig nogle dybder, som ingen troede at han havde. En tur ned gennem Europa efter nogle voldsomme begivenheder, bliver også en tur ind i sjælen på både ham og den pige, - Anna - som han følges med.
  Ingen gemte tekster vedrørende denne bog
 
 
2008

Håkan Nesser

En helt anden historie

Oversat fra: Svensk


Kommentarer: Opfølgeren til "Menneske uden hund". Samme hovedpersoner, samme kernested. Og endnu en by - denne gang i Sverige - som ikke eksisterer. En grum historie om tilfældigheder, skyld og hævn. Men også en smuk historie om kærlighed mellem mennesker. Samme mesterlige omgang med sproget, samme langsomme, kærlige fortællerytme. Uden en eneste, overflødig sætning. Hvornår bliver Håkan Nesser også en bestseller i Danmark, som han er det i Sverige?
  Ingen gemte tekster vedrørende denne bog
 

Michael Dibdin

Dommedagsspillet

Oversat fra: Engelsk


Kommentarer: På den italienske støvlesnude er Aurelio Zen i gang med en rutineopgave, da en amerikansk sagfører forsvinder. Sagføreren er tilsyneladende kommet med henblik på at undersøge forholdene for at filme en bibelsk fortælling i området – eller måske er det i virkeligheden et skalkeskjul for en kæmpe skattejagt. Zen har svært ved at gennemskue, hvorfor manden overhovedet er kommet – og ikke mindst hvorfor nogen har fået ham til at forsvinde igen. De lokale har travlt med deres, som de ikke har i sinde at indvie en fremmed i – og den venetianske Zen er mindst lige så fremmed her som amerikaneren! Han må trænge gennem den mur af tavshed og fasttømrede loyalitetsbånd, han møder i det traditionelle samfund, for at finde sagføreren – og afsløre hemmeligheder, der strækker sig generationer bagud.
  Ingen gemte tekster vedrørende denne bog
 
 
2007

Håkan Nesser

Menneske uden hund

Oversat fra: Svensk


Kommentarer: Familien Hermansson er samlet for at fejre fødselsdag, men ingenting bliver, som de har forestillet sig. Natten før den store dag forsvinder familiens sorte får, sønnen Robert, og næste nat forsvinder endnu et familiemedlem fra adressen. For at klarlægge hvad der skete de to decembernætter, må vicekriminalkommissær Gunnar Barbarotti finde ind til familiens allermørkeste hemmeligheder og forsøge at gøre det usynlige synligt – og det sker ikke, uden at han i nødens stund ønsker, at der findes en højere magt at ty til. Men i Barbarottis eget pointsystem om Guds eksistens er der røde tal.
  Ingen gemte tekster vedrørende denne bog
 
372,118 Unikke besøg