JEG LAVER HJEMMESIDER TIL FORENINGER, TIL FORBUND OG TIL ENKELTPERSONER. Hvad enten du har brug for et simpelt, elektronisk visitkort eller en dynamisk side med masser af specialfunktioner, så kan jeg hjælpe dig.

Har du også brug for et nyt logo eller for specialgrafik eller fotografier til din hjemmeside, så kan jeg også hjælpe dig. Enten ved selv at lave noget, der virker, eller ved at få en grafiker til at gøre det.
DET HAR JEG GJORT TIL EN DEL ANDRE... Det har jeg gjort til en del andre. Som du kan se andet steds på denne side, så har jeg efterhånden lavet sider til ganske mange. Og de – sagt i al beskedenhed – meget tilfredse. Både med kvaliteten af arbejdet, med min vilje og evne til at følge op på processen – og med min villighed til at yde service. Også længe efter at siden er gået i luften.
JEG BRUGER FLERE TEKNIKKER ... Jeg laver HTML, CSS (stylesheets) og jscript. Eller jeg finder funktioner på nettet, som vi kan bruge til vores fælles projekt. Desuden koder jeg i PHP med MySQL som database. Så brugerdrevne sider er jeg ikke fremmed overfor. Open Source altså. Og meget gerne Freeware. Har du brug for også at få oprettet en side på Facebook - eller for at integrere Facebook på din egen side, så klarer vi også det.
Har du brug for hjælp til teksterne, så står jeg også gerne til rådighed. Eller har du brug for hjælp til at få oversat noget - så spørg.
KOSTER DET IKKE EN FORMUE?Du spørger måske, om det ikke koster en formue. Og til det kan jeg – uden forbehold – svare, at det behøver det ikke at gøre. Faktisk koster det aldrig en formue.

At udarbejde et testprojekt tager jeg ikke penge for. Og projektet kommer aldrig til at koste mere, end hvad vi har aftalt på baggrund af mit tilbud. Typisk koster en simpel side uden specialfunktioner (og jeg har en del i skuffen, som jeg gerne genbruger uden yderligere honorar) omkring 2.500 til 4.000 kroner. Plus måske en supportaftale.

Så hvorfor ikke tage kontakten?? Indtil vi har indgået en aftale, så koster det dig ikke noget. Jeg lægger forslaget til din nye side på min egen server, så du kan teste det af og vænne dig til det. Jeg forsyner dig med de nødvendige vejledninger – enten skriftligt eller via telefonen. Og jeg tager gerne – stadigvæk uden honorar – et møde med dig og med din bestyrelse for at afklare, om der er et fornuftigt grundlag for en aftale.

Altså: foreninger, enkeltpersoner, små forretninger … er der så meget at betænke sig på?

Klik her for at udbede dig et tilbud - eller klik her for at bede mig ringe dig op. Eller klik her for se et lille Powerpoint-show om det, man kan overveje inden ...
372,107 Unikke besøg