Mit navn er jens og jeg er 47 år, jeg bor alene i et hus i hellerup, da jeg købte huset for 13 år siden var standen ikke god men fin, det var et dyrt hus i forvejen og jeg valgte derfor at det ikke skulle renoveres, men efter som årene er gået er tingene begyndt ikke at fungere mere, det har gjort at min mening omkring at huset skulle renoveres har ændret sig.

Jeg har egentlig et meget godt arbejde og mangler ikke noget, men at renovere et hus går dog over mit budget.

Nødvendige ting i huset som fx køkkenvasken er stoppet med at fungere, jeg har brug for at der bliver gjort noget ved alle de her ting, men jeg kan ikke rigtig gøre noget.

Derfor boede  jeg flere måneder i et hus som kun virkede halvt, det blev værre og værre og jeg kunne mærke at pengene enten snart skulle flyve ind ellers måtte jeg flytte ud af det hus jeg ellers var så glad for.

Her sker det så at jeg har en samtale med en af mine kollegaer på arbejdet og jeg fortæller ham så om hvordan det går derhjemme og hvad status er, her kommer han så guld ud af munden.

Han fortæller mig så om den her hjemmeside han engang brugte i forbindelse med køb af en ny lejlighed, og fortalte mig at hvis jeg sendte en ansøgning ville jeg kunne få hjælp og tilbud i det hele taget bare hjælp til at få renoveret huset.

Så det gjorde jeg selvfølgelig, jeg gik straks ind og søgte på Letfinans.dk og herfra fik jeg min aftale og huset renoveret.

Jeg er mere end bare glad, jeg er taknemmelig, tak letfinans.dk