Ikke alle sneaks er lige gode. Nogle er mindeværdige, og andre kan glemmes. Yeezy Slides-kollektionen fra rapperen Kanye West er særlig mindeværdig.  Da Wests Yeezy-mærke var i sin vorden, var kollektionen i samarbejde med adidas Originals en måde for begge mærker at teste vandene på. Siden da er samarbejdet blevet et af årets mest omtalte sneaker-drops.  Men hvor placerer Wests Yeezy Slides-kollektion sig blandt de andre? Her er en gennemgang af Wests Yeezy Slides-kollektion.

Hvad er en Yeezy Slides?

Yeezy Slides er en ny sko, som adidas Originals og Kanye West har samarbejdet om. Skoene er lavet af mesh og har en trepunktsrem, der hver har en justerbar lukning.

Hvor meget koster en Yeezy Slides?

Det første, man lægger mærke til, når man køber et par Yeezy Slides, er prisen. Med en pris på 130 dollars er disse slides ikke billige. Faktisk er de endnu dyrere end Kanye Wests Yeezy Boost 350 Reebok Pump-sneakers, som koster 120 dollars. Men der er en grund til det høje prisskilt.  I modsætning til Yeezy Boost 350’erne er sliderne lavet af materialer af højere kvalitet og har en mere komfortabel indersål. Resultatet? En luksuriøs oplevelse til en højere pris.

Det gode

En af de bedste ting ved Wests Yeezy Slides er, at de er ekstremt alsidige. Slides fås i en række forskellige farver og designs, fra grundlæggende hvid til mere udførlige camo-print. Der er noget for enhver smag!  Og da slides er lavet af forskellige materialer, kan du klæde dem op eller ned alt efter dit humør og sted. Hvis du f.eks. ønsker at bære dem afslappet i hjemmet eller på arbejdet, er et par hvide basissko helt passende. Men hvis du vil have dem på til middag eller på en bar, kan du bruge en mere livlig farve som beige eller grøn som en accent for at få dem til at springe ud.  En anden god ting ved Wests Yeezy Slides er deres komfortfaktor. De har tykke såler og ydersål i gummi, som giver god støtte under længere tids gåture. Desuden vejer de mindre end de fleste høje hæle, hvilket betyder, at de er meget skånsomme for fødderne!

Den dårlige

Yeezy Slides-kollektionen fra Kanye West er en smule dyr på 150 dollars. De er også ret uinteressante, så hvis du er på udkig efter stil og mode, er disse sko måske ikke noget for dig.  Indtil videre er der kun fem forskellige farver til rådighed i denne kollektion af slides – grøn, orange, blå, rød og gul. Selv om lyse farver nogle gange er svære at trække ud som slides (afhængigt af hudtone), ville det have været rart at se mere variation i de tilgængelige farvemuligheder. Selv om disse slides kommer med en bæretaske og fodsåler inkluderet med hvert par købt, er de kun tilgængelige i to størrelser: small og large. Nogle kunder vil opleve, at de har brug for en størrelse mellem de to muligheder, der tilbydes.  Der er ingen pigge eller gummisåler på disse glidebaner, hvilket er usædvanligt i betragtning af at deres glatte overflade kan forårsage glidning, når man går på enhver form for gulvbelægning; dette gælder især, når der er våde eller fugtige forhold. Der var heller ingen omtale af, at der er indbygget trækkraft i designet af disse sko – noget, der kunne have været nyttigt, når man tænker på den glatte overfladefaktor.

Afsluttende ord: Skal du købe en Yeezy Slides?

Yeezy Slides er en af årets mest interessante og veludformede sneakers. Det høje prisniveau er det værd i betragtning af kvaliteten, det unikke og stilen. Men hvis du ikke er fan af Kanye West eller hans musik, skal du være advaret om, at denne sneaker ikke vil redde dine fødder fra at ligne en tegneseriefigur.