Ikke at eje en mobiltelefon er næsten ikke en mulighed, sådan som verden er skruet sammen i dag. Om du vælger en iPhone eller en anden smartphone, er imidlertid helt op til dig selv. uanset hvad du vælger, er det en god ide samtidig at købe et cover.

Cover beskytter din mobiltelefon

Der findes flere typer af iPhone 14 pro cover, som du kan vælge i mellem. Det første du bør tænke på, når du vælger cover er sikkerheden.

Bruger du kun din telefon, når du sidder helt stille og der absolut ikke kan gå noget galt, så er sikkerheden mindre vigtig. Bruger du imidlertid din telefon, dagen igennem, til alle mulige forskellige ting og på forskellige steder, så er det en god ide, lige at ind tænke muligheden for at telefonen kan blive tabt.

De fleste af os bruger vores telefon, uanset hvor vi er og til en lang række af ting. Derfor er sikkerheden i forhold til valget af cover, det første du bør tænke på.

Der findes flere modeller af cover

Et cover kan være et simpelt cover, der dækker bagsiden og kanterne på din mobil telefon og friholder skærmen. Forsiden er således ikke dækket. Til gengæld er det usandsynligt at du taber din telefon, direkte med forsiden nedad.

Vil du gå med lidt mere livrem og seler er det en anden type cover du skal kigge efter. Der findes smarte cover som ud over at dække bagside og kanter, også har en klap der går ind over forsiden.

Nogen synes det er lidt bøvlet altid at skulle slå klappen op, før de skal bruge telefonen, andre er ligeglade. For de fleste er det bare en vanesag.

Et cover må også gerne være lidt smart

Selv om et cover mest handler om beskyttelse af din telefon, må det jo også gerne være lidt smart.

Enhjørningen og små søde katte er meget sjovt og nuttet, men der er en risiko for at du bliver trætte af at se på dem hele tiden.

Din yndlingsfarve er et oplagt valg. Det er sjældent at man skifter yndlingsfarve, sådan lige pludseligt. Derfor er det et godt valg til dit nye iPhone 14 pro cover.

Læder eller bare læder look er et lækkert valg til de cover som har en klap.