Er flammen i forholdet gået hen og blevet til glæder ? Så er det nok på tide at gøre noget!

I starten af et forhold er det altid ekstra hot. Man vælter rundt i glædeshormoner over den friske kærlighed og kan slet ikke tænke klart. Det man dog også gør i starten, er at gøre noget ekstra ud af sig selv. Man tager det pæne tøj på når man skal ses, man går i bad inden og man sørger for at dufte ekstra lækkert. Over tid går det lidt i glemmebogen, typisk i ledtog med at hverdagen flytter med ind i forholdet. 

Det er dog ret vigtigt at man uanset om forholdet er 3 måneder eller 3 år, stadig holder sig lækker. Det er bare ikke nok at se godt ud de 3 gange man skal til fest sammen. Dybest set vil man jo gerne se sin partner i noget lækkert, nogen gange også bare fordi. Det starter dog altid lige så meget ved en selv. Hvis man altid løber rundt i sweatpants, så tager han nok heller ikke sin skjorte på. Så er chancen størrer for at han hopper i sine arbejdsbukser, og sætter sig i garagen for at pudse sine nye alufælge, eller hvad mænd nu laver der. 

Gør dig lækker kun for hans skyld!

Lad os bare se det i øjnene, vi elsker når mænd tager initiativ. De gør det bare ikke virkelig så tit. Så skal det starte, ligger den nok hos dig. Vil du gerne sparke lidt til ham og have ham i noget pænt af og til, så start det. Overrask ham i noget lækker og frækt lingeri, evt. med en lille stram kjole hen over. Det kan være alt fra de selvsiddende strømper til fetish beklædning med lak og læder. Det kommer selvfølgelig lidt an på hvad han er til. Du kan dog være sikker på han er mere motiveret for at gøre sig lækker hvis han ved du gør den slags for ham.